Ansiktsgjenkjenning SpeedFace med trådløse 4G-sim-kortnettverk

Ansiktsgjenkjenning SpeedFace med trådløse 4G-sim-kortnettverk

I dag er tilgangskontrollsystemer for ansiktsgjenkjenning mye brukt på mange kontorer, fabrikker, sykehus og mer populære enn tradisjonelle rfid-kort- eller fingeravtrykktidsregistreringssystemer.Og operativsystemet i ansiktsgjenkjenning er med fantastiske og jevne brukeropplevelser.Ansiktsgjenkjenningssystemene våre FacePro1, FA6000, SpeedFace, FA1-H, FA1-PRO er veldig populære blant utenlandske markeder og nettverkskommunikasjonen har TCP/IP (RJ45-port), Trådløs Wifi-tilkobling kan enkelt kobles til nettverk og for stedene/ sider der det ikke er internett/nettverk, har vi også fine modeller som kan støtte simkort 4G-tilkobling, praktisk og enkelt å koble til internett og sende oppmøtedata i sanntid.

 

Her vil jeg gjerne introdusere de fine ansiktsgjenkjenningsmodellene for tilgangskontroll med valgfri 4G-tilkobling og sammenligne funksjonene deres for en bedre forståelse.

 

FA1-H/4G, dette er vår populære ansiktsgjenkjenning med 4G og innebygd backup-batteri som kan fungere ekstra 2~4 timer ved strømbrudd.

FacePro1-4G, Dette er ansiktsgjenkjenning med synlig lys rask speedface-modell med 4G-modulen på den øvre delen, og også i mellomtiden med wifi-tilkobling kan brukere velge en av dem å bruke i brukermenyen, berøringsskjermen.

FA1-PRO/4G, denne modellen er den største fordelen den store brukerkapasiteten, hjertelig velkommen av de amerikanske markedene.FA1-PRO/4G kan støtte 12000 ansikter og 20000 fingeravtrykk og også med innebygd li-batteri.

 

Her er en klar sammenligning for over tre fine modeller med 4G-tilkobling.

 

 


Innleggstid: Mar-08-2024