Fa'afefea ona fa'aoga le fa'ailoga mata ma le su'esu'ega o le vevela i se auala sa'o ma sa'o.

Fa'aaoga le fa'amatalaga o mea e fua ai le vevela

O le faʻatonuga e talafeagai mo le faʻataʻitaʻiga FacePro1-TD ma FacePro1-TI.

Talu ai ona o masini fa'apipi'i infrared o ni elemene e ma'ale'ale le vevela, o le si'osi'omaga fa'apipi'i ma le fa'agaioiga e tatau ona i totonu o le tulaga fautuaina ma mamao ese mai le puna vevela.A leai, o le a a'afia le sa'o o le fuaina o le vevela infrared.I tulaga ogaoga, o le a iai ni faʻafitauli o le vevela, lea o le a le mafai ai ona faʻaaoga masani.

Ia mautinoa e faitau lapataiga aʻo leʻi faʻaaogaina.

O mea e mana'omia e fua ai le vevela ma fa'ailoga e fa'apea:

 

galuega faatino Tulaga taua fa'amatalaga
Fa'aaogāina o le si'osi'omaga

I totonu, e leai se matagi

16~32℃ (60.8 ~89.6℉)

I le maualalo o le vevela (2 ~ 16 ℃) ma le maualuga o le vevela (33 ~ 40 ℃), o le alualu i luma o le fuaina o le vevela e le lelei ma e manaʻomia se taui.

Fa'aoga le mamao (mamao o foliga ma masini)

30~50cm(11.8 ~19.7inisi)

Ole mamao fautuaina ole 40cm (15.7inches)

Sese le su'esu'eina o le vevela ±0.3 ℃(±0.54 ℉)

O lenei tau o lo'o fuaina i lalo o tulaga fa'agaioiga masani

 

TI-5

TI-2

O isi faatonuga:

1. O i'uga o le fuaina o le vevela e na'o le fa'asinomaga, ae le o fa'amatalaga fa'afoma'i.

2. Ona o uiga infrared, i le siosiomaga maualalo-vevela, o le vevela e fuaina e meafaigaluega o le a matua maualalo ifo nai lo le vevela masani o le tino ona o le maualalo o le vevela o le tino o le tagata.O le mea lea, e fautuaina ai tagata fa'aoga e faia le tau maualalo maualalo i le maualalo o le vevela.A maeʻa le tau maualalo o le vevela, o le a faʻaitiitia le saʻo.I se isi itu, i le maualuga o le vevela o le siosiomaga, o le vevela o le tino o le ai ai foi i luga o le itu maualuga, ma o le eseesega i le va o le vevela ma le vevela o le tino o le a faʻaitiitia.O le mea lea, e fautuaina le maualuga o le vevela taui e faʻaitiitia ai le saʻo.

 

Lapataiga mo le siosiomaga fa'apipi'i:

3. E masani ona faʻaaogaina i totonu, faʻaoga i fafo e manaʻomia ai le fausiaina o fale puipui, ma o le fausiaina o le fale e manaʻomia le faʻamautinoaina o meafaigaluega ma tagata o loʻo i totonu o le fale;

E le gata i lea, o le a o mai le aufaigaluega mai le la po o le potu maualuga e siaki le vevela o le tino ma faatali mo sina taimi.O le lauulu, lavalava ma mea faʻaoga o le a faʻataʻitaʻiina pe a pa'ū le vevela.

4. E le mafai ona fa'asino le mea pueata vevela i le la po'o se puna maualuga o le vevela;

 

Ata fa'aalia le siosiomaga fa'apipi'i

5. O le fua lelei o le fuaina o le vevela o le module o loʻo faʻaaogaina e le masini fuaina o le vevela o le 60 ° luga ma lalo, e tusa ma le 1m le mamao mai le ili, ma e le tatau ona i ai ni mea faʻaalia i totonu o lenei laina.Mo se faʻataʻitaʻiga: tioata, tile lamolemole, uʻamea, ma isi. O le mamao o le mea faʻaalia i luma o le oloa e fautuaina e sili atu i le 5m, a leai o le a tele naua le mea sese.

 

Fa'aaogā ata:

Fa'aaoga le fa'amatalaga o mea e fua ai le vevela

6. Aua ne'i fa'apipi'i ni masini e fua ai le vevela e latalata i le tasi i le isi i le itu lava e tasi.E tatau ona fausia se Angle e aofia ai e puipuia ai le faʻalavelave malamalama i le va o modules.–60 tikeri, 60 tikeri agavale ma taumatau, i totonu ole 1 mita.

 

Lapataiga mo le fa'aaogaina:

7. Fuaina o le vevela e faʻaaoga ai le faiga

a.Su'esu'eina o le vevela o le muaulu (faiga fa'aletonu) : e mana'omia e le masini foliga i totonu o le pusa fa'ailoa, o lea e mana'omia ai le tagata fa'aoga e fa'afetaui le tulaga o foliga E fautuaina e fa'afetaui le maualuga o le fa'apipi'iina o oloa e tusa ai ma le maualuga maualuga o le lotoifale. tagata faigaluega

E tatau ona fa'aopoopo iinei le fuainumera.I le maualuga o le faʻapipiʻiina o le 1.5m, e tatau ona tutu tagata i le mamao o le 40cm.E fautuaina e tu'u se fasi pepa 40cm i luga o le fola i luma o meafaigaluega.Ole maualuga ole mata ole 1.5-1.7m.O tagata i luga o le maualuga, e punou le tulivae, puupuu o le maualuga, e manaʻomia ona paʻu.E fautuaina e filifili le nofoaga talafeagai e tusa ai ma le maualuga maualuga o le aufaigaluega i le lotoifale.

Fa'aaliga:

• I lenei faiga, e iloa muamua e le masini foliga, sosoo ai ma le vevela.

• E lagolagoina e le masini le su'esu'eina i vivo e ala i le faaletonu.O tagata faigaluega o loʻo ofuina matapulepule e faigofie ona iloa o le vaega o le ufimata e le masini (o le avanoa o matapulepule uliuli e maualuga atu), lea o le a faʻateleina ai le taimi o le faʻamatalaga atoa.Afai e leai se manaʻoga mo in vivo detection, e mafai ona tape le galuega ile lisi

 

Fa'aopoopo le ata o le lisi, fa'asagaga o masini fa'ailoga mata

e.Su'esu'eina o le vevela o le pama (o lo'o fa'aauau pea le atina'eina) : a uma ona tatala le lisi, pe a iloa le pama, e tatau ona faia fa'atasi le su'esu'ega o le vevela.

Ona o le aʻafiaga o le vevela o lima, e pei o le solo o lima, uu mea vevela, ma mea malulu, o le a faʻaitiitia le saʻo.E tusa ai, o le a sili atu ona faigofie le faʻaogaina, mo le faʻapipiʻiina o meafaigaluega, tagata faʻaoga o maualuga eseese e sili atu le fetuutuunai.

Fa'aopoopo se ata e fa'aalia ai le iloa o le pama + fa'aoga su'ega

8. Pe a aumai meafaigaluega mai se nofoaga e maualalo le vevela poʻo se eseesega tele o le vevela mo le fuaina o le vevela, poʻo le faleoloa o loʻo faʻapipiʻi muamua ai meafaigaluega, e tatau ona faʻaogaina meafaigaluega mo se vaitaimi e faʻamautinoa ai o le faʻafitauli o le masini e ogatasi ma le vevela o loʻo iai nei ma e le faia ai se eseesega o le vevela.Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻapipiʻi meafaigaluega mai le fale teu oloa, faʻatali mo le sili atu i le 30 minute pe a maeʻa le masini e faʻamautinoa ai o loʻo ogatasi le vevela o meafaigaluega ma le siosiomaga o loʻo i ai nei.

9. A maeʻa le masini e masani ona faʻaaogaina, e faʻasaina le faʻanofoina o le tulaga o le vevela vevela, a le o lea e ono aʻafia ai le faʻaogaina o le module.

10. E lagolagoina e le masini le suʻesuʻeina o le vevela ma le matapulepule, lea e mafai ona ki ma tape e ala i le setiina o le lisi o galuega.Afai e te le manaʻomia le faʻamaonia o le aufaigaluega, e mafai foi ona e tape le galuega faʻamaonia tagata faigaluega i le lisi

Menu ata, manaʻomia le faʻafouina o le lisi

11. O nisi tulaga e aafia ai le fuaina o le vevela o tagata faigaluega:

• Pe a fuaina le vevela, e le mafai ona ufiufi le muaulu e le pa, lea o le a mafua ai le fesuiaiga o le tau o le vevela;

• Pe a fuaina le vevela, o le mamao ese mai mea faigaluega, o le leaga o le attenuation o le aʻafiaga o le fuaina o le vevela infrared, ma o le a maualalo le tau o le suʻega.Ole mamao fautuaina ole 40cm.

• A maeʻa faʻamalositino malosi, e mafai ona e suʻeina saʻo le afu i lou muaulu, lea o le a maua ai le tau maualalo o le vevela.

• E le tatau ona ufiufi le si'osi'omaga o le fuaina o le vevela e le tioata e pei o le ausa, pefu ma le asu, o le a a'afia ai le fuaina o le vevela ma e ono maualalo fa'amaumauga o le fua o le vevela.

 


Taimi meli: Mati-26-2021