Веб-базиран софтвер за присуство UTime ја совлада платформата, лесно се интегрира со трета страна со својот API

Веб-базиран софтвер за присуство UTime ја совлада платформата, лесно се интегрира со трета страна со својот API

ЛЕСНА ИНТЕГРАЦИЈА СО API
UTime Master the Granding Technology Co..LTD Прилагодената верзија на ZKT BioTime8.0 е платформа која може да се интегрира со EPR и HR софтверот на клиентот за синхронизација на податоци за присуство со помош на API.

 

UTimeMaster APIе посветена на податочната врска на платформата за системот од трета страна.Третата странасистемот може флексибилно да чита и поставува деловни податоци, што ефикасно ја намалува сложеноста на деловната интеграција на системот од трета страна и обезбедува удобен, брз стандарден режим на поврзување и структура на податоци.

 

UTime Master е моќен веб-базиран софтвер за управување со времето и посетеноста, тој е софтвер за посетеност базиран на облак или сервер.

UTime Master вклучувавременско присуствофункција,контрола на пристапфункција,систем на платии исто такамобилна апликација.Кодот на лиценцата UTime Master е еднократна исплата, постојана за употреба.

 UTime Master

UTimeMaster 9.0 е објавен.Го поддржува поставувањето наповеќе компании.Податоците помеѓу секоја компанија се независни и не можат да се гледаат едни со други.На овој начин, може да се постават повеќе сметки за користење на повеќе компании.Временскиот период на верзијата 9.0 и промената на податоците се независни.

 

Добредојдовте, тестирајте го нашиот UTime Master или преземете го софтверот за тестирање користејќи го кодот за лиценца автоматски креиран.

 

Можете да го преземете UTIME Master 9.0.7 за тестирање, откако ќе го инсталирате UTime Master, можете да добиетееден бесплатен код за лиценца со важност од 2 месециавтоматски.

Врски за преземање:
Комплетен пакет за поставување на UTimeMaster 9.0.7-9.2023 февруари

Апликација за Android:https://www.jianguoyun.com/p/DaTEOkQQpJ7kCBjYh-8EIAA

Неутрално без лого UTimeMaster 9.0.7:https://www.jianguoyun.com/p/DeiMeRgQpJ7kCBiJ7vYEIAA
Granding Logo UTime Master 9.0.7:https://www.jianguoyun.com/p/DUw1qVwQpJ7kCBiK7vYEIAA

 

Или можете да тестирате:

 

Веб-страница за тестирање на UTimeMaster:http://18.139.223.45:8081/login/?next=/
Корисничко име: админ
Лозинка: админ

 

Ако сте заинтересирани да го купите нашиот UTime Master, љубезно контактирајте ја госпоѓица Кајла наЕ-поштаkayla@granding.com

Orwhatsapp: 0086-15201823916

 


Време на објавување: 21 април 2023 година