• banner1-1
 • Banner2
 • 圣诞海报 1920x790
 • Биометриско анти-епидемиско решение

  Биометриско анти-епидемиско решение

  ПОВЕЌЕ
 • Управување со времето

  Управување со времето

  ПОВЕЌЕ
 • Управување со паркирање

  Управување со паркирање

  ПОВЕЌЕ
 • Препознавање на лицето видливо светло на Linux

  Препознавање на лицето видливо светло на Linux

  ПОВЕЌЕ
 • Granding-1200

Добредојдовте во

Нашата компанија!

Granding Technology  Co, Ltd  е глобална биометрика и РФИД производи за безбедност и давател на решенија од врвен тим со седиште во Кина.

Со комбинирано јадро на биометриска технологија и голема интегрирана способност зад нас, Грендинг верува дека нашата компанија не е само за создавање на совршен финален производ за клиентот, туку е и за тоа да биде дел од тимот на клиентот. Не е „што можеме да направиме за вас“. Тоа е „што можеме да сториме за нас“

Види се

Избрани производи

Нови пристигнувања