Turne në fabrikë

LINJA PRODHIMTARE

Granding Technology Co., Ltd, është një industri e teknologjisë së lartë e specializuar në R&D, prodhimin, montimin dhe testimin, kontrollin e cilësisë, ekipin e logjistikës, shitjet e produkteve dhe zgjidhjeve të sigurisë biometrike dhe RFID, Granding Technology ka qenë në fushën e sigurisë për më shumë se 15 vite që kur kemi themeluar në vitin 2004.Me një gamë të gjerë linjash produktesh, ne jemi kryesisht në biznesin e Sistemit të Parkimit inteligjent, Sistemit POS, Menaxhimit të Automjeteve, Kontrollit të Hyrës, Sistemit të Detektorëve të Metalit, Kontrollit të Aksesit në Kohën Biometrike të Pjesëmarrjes, Sistemit të Patrullës së Gardës, Kyçeve inteligjente.

Me teknologji shumë të fortë kërkimore, sfond të lartë të industrisë, cilësi të mirë të qëndrueshme, kapacitet prodhimi dhe shpërndarjeje në kohë, shërbim me efikasitet të lartë, ne kemi arritur si një nga liderët në treg.

Granding havetonëseksionin e vet teknikSeksioni i montimit dhe testimit,linjë prodhimi. Ju mirëpresim të na vizitoni!

CERTIFIKATA TONA

Produktet Granding Technology kanë të gjitha certifikatat CE, FCC, ROSH dhe të tjera ndërkombëtare. Produktet tona eksportohen kryesisht në të gjithë globin si Azia, Shtetet e Bashkuara, Evropa, Amerika e Jugut, Lindja e Mesme dhe vende dhe rajone të tjera.Produktet tona jo vetëm që plotësojnë kërkesën e tregut vendas të konsumit, por gjithashtu ofrojnë shërbimin global të produkteve Biometrike & RFID në botë si një zgjidhje e tërë.

OEM/ODM

Ne ofrojmë shërbime OEM/ODM për klientët tanë.

Shërbimet ODM

Logo
Ju lutemi na ofroni logon tuaj me rezolucion të lartë në format JPG;
Më mirë të ketë maksimumi dy ngjyra në logo;
Më mirë të mos ketë efekt gradient në logo

Modeli i pajisjes
Ju lutemi na ofroni numrat tuaj të modelit
Kërkesa të tjera.

Shërbimet OEM

Logo
Ju lutemi na ofroni logon tuaj me rezolucion të lartë në format JPG;
Më mirë të ketë maksimumi dy ngjyra në logo;
Më mirë të mos ketë efekt gradient në logo

 

Emri i modelit
Ju lutemi na ofroni numrat tuaj të modelit
Kërkesa të tjera

 

PërdoruesiManual
Ju lutemi na ofroni skedarin e përfunduar manual që mund të printohet drejtpërdrejt.

 

PajisjaKuti paketimiose Rasti
Ne do t'ju ofrojmë dimensionin dhe skedarin e projektimit;
Ju lutemi, dizajnoni stilin tuaj bazuar në këtë skedar dhe më pas na dërgoni përsëri;
Ne do të printojmë disa mostra për kontrollin tuaj;

EKSPOZITA GRANDING

Produktet Granding Technology kanë të gjitha certifikatat CE, FCC, ROSH dhe të tjera ndërkombëtare. Produktet tona eksportohen kryesisht në të gjithë globin si Azia, Shtetet e Bashkuara, Evropa, Amerika e Jugut, Lindja e Mesme dhe vende dhe rajone të tjera.Produktet tona jo vetëm që plotësojnë kërkesën e tregut vendas të konsumit, por gjithashtu ofrojnë shërbimin global të produkteve Biometrike & RFID në botë si një zgjidhje e tërë.

R&D

Përgjigje e shpejtë dhe zgjidhje në kohë, shërbim cilësor.Synimi ynë është t'u ofrojmë klientëve tanë produkte cilësore dhe fitime të mëdha për të përmbushur nevojat e klientëve, dhe të shqyrtojmë problemet përpara klientëve për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme për klientët tanë. Ne synojmë të jemi të parët në industri;ne rritemi me klientët tanë.

DETAJET E KONTAKTIT

Granding Technology Co., Ltd.

Personi kontaktues  Zonja Kayla
tel  86-15201823916
Email  kayla@granding.com