• banderolë 1-1
  • Banner2
  • 1920x970
  • Granding-1200

Mire se erdhet ne

Kompania jone!

Granding TechnologyCo., Ltdështë një ofrues global i produkteve dhe zgjidhjeve të Sigurisë Biometrike dhe RFID nga një ekip i lartë me bazë në Kinë.

Me thelbin e kombinuar të teknologjisë Biometrike dhe aftësinë e madhe të integruar pas nesh, Granding beson se kompania jonë nuk ka të bëjë vetëm me krijimin e produktit përfundimtar perfekt për klientin, por ka të bëjë edhe me të qenit pjesë e ekipit të klientit.Nuk është "çfarë mund të bëjmë ne për ju".Është "çfarë mund të bëjmë për ne"

Shiko te gjitha

Produktet e veçuara

Arritje të reja