Sistemet e inspektimit të bagazheve me rreze X

  • Identifikimi automatik i sistemeve të kontrollit të bagazheve me rreze X (BLADE6040)

    Identifikimi automatik i sistemeve të kontrollit të bagazheve me rreze X (BLADE6040)

    BLADE6040 është një inspektim i bagazheve me rreze X i cili ka një madhësi tuneli prej 610 mm me 420 mm dhe mund të sigurojë inspektimin efektiv të postës, bagazheve të dorës, bagazheve dhe sendeve të tjera.Ai lejon identifikimin e armëve, lëngjeve, eksplozivëve, drogave, thikave, armëve zjarri, bombave, substancave toksike, substancave të ndezshme, municioneve dhe objekteve të rrezikshme, të cilat janë të rrezikshme për sigurinë nga identifikimi i substancave me numër atomik efektiv.Cilësia e lartë e imazhit në kombinim me identifikimin automatik të objekteve të dyshimta i lejon operatorit të vlerësojë shpejt dhe në mënyrë efektive çdo përmbajtje të bagazhit.