• banner1-1
  • Banner2
  • 圣诞海报 1920x790
  • Pertumbuhan-1200

Wilujeng Ka

Kami Company!

Granding Technology  Co, Ltd  mangrupikeun produk biometrik global sareng RFID Kaamanan sareng panyadia solusi ku tim anu basisna di China.

Kalayan inti digabungkeun téknologi biometric sareng kamampuan terpadu di tukangeunana, Granding percaya yén perusahaan kami henteu ngan ukur ngeunaan nyiptakeun produk ahir anu sampurna pikeun klien éta, tapi éta ogé janten bagian tina tim klien. Acan "naon anu bisa urang lakukeun pikeun anjeun". Éta "naon anu bisa urang pigawé pikeun urang"

Tingali Sadaya

Produk Produk

Kadatangan Anyar