• banner1-1
  • Banner2
  • 圣诞海报 1920x790
  • Solusi Anti-Epidemik Biometrik tanpa Tutul

    Solusi Anti-Epidemik Biometrik tanpa Tutul

    Luwih
  • Manajemen Wektu

    Manajemen Wektu

    Luwih
  • Manajemen Parkir

    Manajemen Parkir

    Luwih
  • Pangenalan Praupan Cahya Linux

    Pangenalan Praupan Cahya Linux

    Luwih
  • Tanduran-1200

Sugeng Rawuh

Company Kita!

Granding Technology  Co, Ltd  minangka produk Biometrik & RFID Keamanan global lan panyedhiya solusi solusi saka tim berbasis China.

Kanthi inti teknologi Biometrik sing digabungake lan kemampuan integral sing apik ing mburi, Granding percaya manawa perusahaan kita ora mung nggawe produk akhir sing cocog kanggo klien, nanging uga dadi bagean saka tim klien. Sampeyan ora "apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan". Iku "apa sing bisa kita lakoni"

Ndeleng Kabeh

Produk Produk

Kedatangan Anyar